Numele meu este Cătălina Vișinescu, și Mihaela, dar pe acesta îl folosesc doar când e rost de sărbătoare, în noiembrie :) însă toți prietenii îmi spun Cati, și te rog ca și tu să îmi spui la fel.

Mulți mă cunosc ca și "fata cu chitara", deoarece am o MARE pasiune pentru cântat, mai ales folk și cântece de munte. Dacă vrei să mă asculți, te invit pe canalul meu de Youtube sau pe canalul bunului meu prieten, Andrei, unde vei găsi multe înregistrări din ieșiri montane, strângeri între prieteni sau recitaluri prin cluburi.

Cred cu strășnicie că nu e o coincidență faptul că am venit pe lume de Ziua Copilului - pe 1 Iunie. Așa am o scuză pentru toate nebuniile, năzbâtiile și cheful non-stop de joacă și plimbat pe care îl simt în fiecare zi.

In acest blog vei găsi povestiri și informații despre toate locurile frumoase în care m-am plimbat și pe care le-am vizitat. Sper din tot sufletul să găsești informații utile și să te inspir să călătoresti din ce în ce mai mult, să acumulezi amintiri și experiențe noi.

Iată câteva informații aditionale care te vor ajuta să mă cunosti un pic mai bine :

- prima întâlnire "serioasă" cu muntele am avut-o in decembrie 2004, într-o mini-tură de 2 zile la Cabana Diham, în Bucegi. De atunci am știut că vreau să fac munte în mod constant. Cum să nu te îndrăgostești de munte, cu un asemenea peisaj ?

Prima tura "serioasa" la munte - decembrie 2004, Bucegi

- am făcut parte din Grupul de Turism Escamonde, din Ploiești. Alături de ei am învățat tainele mersului pe munte, am făcut primele ture serioase, am participat la concursuri, am luat contact cu ceea ce înseamnă (extraordinara) viață de munțoman. Dragostea pentru munte crestea, și crestea .... așa, ca un Făt-Frumos mai mic :)

- cele mai frumoase iesiri (și cele mai multe, aș putea adăuga) le-am făcut cu gașca celor de la Anotimpul5 , un grup extraordinar de oameni frumoși, calzi, munțomani bălăuritori de trasee și iubitori de tot ceea ce înseamnă cântece de chitară. Lor trebuie sa le mulțumesc pentru dorinta de a mă apuca sa învăț să cânt, pentru susținere și primele aprecieri.Mulțumesc, dragilor :)

- îmi place să cânt, și nu numai în fața focului sau pe scenă - dacă vreodată auzi pe cineva cântând pe stradă, sunt mari șanse sa fiu eu :))).

3 comentarii :

 1. Multumim pentru blog, plin de trasee ;) Cu toate ca anii au trecut usor peste noi nu ne lasam de munte...cat mai putem, citesc cu drag tot ce scrieti Si pe fata mea o cheama tot Mihaela Catalina,de Mihaela(numele) ne amintim de sarbatoare.(la fel)Catalina e cel de toate zilele. Si noi suntem tot gemeni, am zis eu ca sunt oamenii muntilor... Felicitari pentru tot, si la cat mai multe calatorii frumoase si cantatoare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu mult drag, ma bucur ca povestile mele va aduc zambetul pe buze :)! Sa va traiasca fata, sa fie fericita si implinita pe toate planurile. Poate vom avea ocazia sa ne vedem toti pe munte, pe un traseu sau la o cabana :)

  Pana atunci, toate cele bune si multumesc inca o data pentru urarile frumoase :)

  RăspundețiȘtergere
 3. TE FELICIT PENTRU TOT CEEA CE FACI!

  RăspundețiȘtergere

 • Urmărește-mă:
 • RSS
 • Facebook
 • Youtube