miercuri, 18 aprilie 2018A cincea și ultima zi în Praga. Zi pe care gazda ne-a spus să nu ne-o planificăm, deoarece vrea să ne ducă în niște locuri faine. Parcă nu îmi vine să cred că timpul a trecut așa de repede și concediul este aproape de final. Daaaaaar – mai am cel puțin o zi, de care o să mă bucur la maxim! Mai ales că s-a făcut frumos și cald afară, e vreme perfectă de vizitat!
 ________________________________________________________
Când: octombrie 2017
Unde: Praga, Cehia
Partener de călătorie: Oni
Transport: perpedes, autobuz, tramvai, avion
Cazare: apartamentul unor prieteni, Praga
Highlights: plimbare ȋn parc, super panoramă Praga
Ȋn câteva cuvinte: ultima zi ȋn Praga, panoramă extraordinară, zbor ȋntors acasă
________________________________________________________

Prima destinație a zilei a fost un parc extrem de mare și de frumos din centrul orașului. Era cu atât mai frumos cu cât coroanele copacilor aveau toate culorile specifice toamnei, de la galben pal la roșu și ruginiu, ce contrastau extrem de bine cu albastrul cerului senin. Era o adevărată bucurie să te plimbi și să admiri! Așa că exact asta am făcut – fără grabă, fără țintă și mai ales cu bucurie. I-am lăsat pe băieți să se ducă înainte, să discute despre orice vor ei să discute, iar eu am rămas ceva mai în spate, cu ochii la cer și zâmbetul pe buze. Îmi placeeee :)

Parcul ăsta e plin de surprize. Erau multe locuri de unde se deschidea o panoramă superbă asupra orașului. Sau întâlneai case drăguțe la următoru colț de potecă. Sau găseai câte un leagăn într-un copac, ce parcă te invita să redevii pentru câteva secunde copil. O adevărată încantare să fii aici :)A doua destinație a fost cu dublă semnificație – am mers să bem o bere și să vedem cea mai frumoasă panoramă a orașului – și asta pentru că se pot observa toate monumentele principale. Beer with a view :))))
Restul zilei am bălăurit prin locurile deja cunoscute, bucurându-ne de atmosferă. O să îmi fie un pic dor de orașul ăsta fantastic, și sper să revin într-un viitor apropiat. Sunt sigură că mai sunt multe locuri faine de explorat :)


Am zburat spre casă a doua zi de dimineață, cu multă bucurie în suflet. S-a terminat concediul, dar și ce concediu! Plin de povești, aventuri și descoperiri, cu 3 țări vizitate și multe locuri minunate. Me happy :)

Vă las cu câteva cadre pe care am reușit să se surprind din zbor. Cine știe de unde este fotografia cu lacurile?
Cati :) miercuri, 18 aprilie 2018 0 comentarii

0 comments :

Trimiteți un comentariu

  • Urmărește-mă:
  • RSS
  • Facebook
  • Youtube